billig bredbånd

Få tilbud på billig bredbånd

FiberDeal er en uforpliktende og gratis anbudstjeneste som hjelper deg å finne bredbånd tilpasset ditt behov.

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud til din bolig, bedrift, eller borettslag/sameie.

Finn beste og billigste fibernett til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

 • Privat
 • Borettslag
 • Bedrift
  1. Beskriv ditt behov

   Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

   Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

   Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

  Gå videre
  • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

   Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

   Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på fiber for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".

   • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

    Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.
    • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

     Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

    TILBAKE
    Gå videre

    Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

    Få den beste prisen

    Vi sender din forespørsel til flere aktører som kjemper om å g i deg den beste prisen

    Gratis tjeneste

    Du betaler ingenting for tjenesten

    Alltid dekning

    Vi har avtaler med leverandører som dekker hele landet på fiber

    Anbudstjenesten der billig bredbånd finner deg!

    Med så mange alternativer i markedet kan det være vanskelig å finne den beste dealen på billig bredbånd. Hos fiberdeal.no har vi derfor snudd ting litt på hodet. Nå trenger du ikke lenger finne billig bredbånd selv. Hos oss er det nemlig de billigste bredbånd-tilbudene som finner deg.

    Fiberdeal.no er en anbudstjeneste som finner frem til de billigste og beste tilbudene som er tilgjengelige for deg der du bor, og i forhold til ditt bruksmønster. Tjenesten koster deg ingenting, og er helt uforpliktende.
    Bredbånd for ditt bruksmønster
    Det er ofte stor forskjell på behovene til de enkelte brukerne av bredbånd, og dermed også forskjeller på hvilke typer bredbånd, og bredbånd-avtaler som passer for den enkelte. For eksempel vil fiberbredbånd som ofte komme med bindingstid ettersom det kan være en investering for leverandøren å installere fiber til boligen din.

    Det samme gjelder ofte for trådløst fiberbredbånd der man trenger å få en antenne installert på boligen sin for å få tilgang til fiberbredbåndet trådløst. Når det gjelder mobilt bredbånd som gir deg bredbånd via 3G og 4G nettverket så er dette veldig lett å sette opp, og kommer vanligvis uten bindingstid.

    Fiberbredbånd er absolutt det raskeste alternativet i markedet, og passer best for deg som bruker veldig mye data, og som vanligvis bruker internett hjemme eller på jobben ettersom dette har en rekkevidde som begrenses av WiFi nettverket ditt.

    Mobilt bredbånd er ikke like raskt som fiberbredbånd, men til gjengjeld er det veldig fleksibelt, og kan brukes hvor som helst i landet der man kan koble seg til mobilnettet. Mobilt bredbånd er ideelt for de som trenger bredbånd når de er på farten, der det ikke er tilgang til andre typer bredbånd, eller dersom du for eksempel leier boligen, og ikke selv ønsker å legge inn fiber.

    For mange er løsningen også en kombinasjon av begge disse typene bredbånd, der man for eksempel bruker fiber i hjemmet og mobilt bredbånd i bilen eller på hytta.

    tilbud på bredbånd

    Billig bredbånd er ofte bra nok

    Det høres ofte braut å få de raskeste pakkene når du bestiller fiberbredbånd, men for de fleste vanlige familier som ikke har så altfor mange brukere i den samme husstanden, vil det være mer enn nok å velge en enkel pakke som gir billig bredbånd, i forhold til en pakke som er dyrere og gir mer kapasitet.

    Selv de billigste bredbåndstilkoblingene vil være mer enn raske nok for alle i huset til å laste ned filmer eller Nett-TV, spille dataspill på nettet, lytte til musikk på Spotify, besøke nettbanken eller laste ned e-post, alt på en gang. I verste fall kan det hende at du må vente noen minutter på å laste ned filmen, der som mye annet pågår samtidig, men det betyr lite for de fleste husstander.

    Mange har blitt fristet til å bestille bredbånd som egentlig har for høy kapasitet i forhold til bruksmønsteret deres. Dette betyr at de betaler for mye hver måned, og vil kunne spare en hel del penger på å bytte til billig bredbånd.

    Det trenger heller ikke være tidkrevende og vanskelig å finne billig bredbånd som er dimensjonert til din bruk. Dersom du bruker anbudstjenesten fiberdeal.no sørger vi for at fiberleverandørene konkurrerer om å sende deg sine billigste og mest passende tilbud på bredbånd. Alt du trenger å gjøre er å velge.

    Bredbånd uten bindingstid

    Dersom du for eksempel leier boligen din, eller av andre grunner ikke ønsker å binde deg til en avtaleperiode for bredbåndstilkoblingen din er det greit å vite at det finnes mange alternativ for bredbånd uten bindingstid.

    Det enkleste her er å vurdere forbindelser som går via mobilnettet, slik at du slipper å vente på at noen skal komme og legge inn noen kabel, men heller kan starte med å bruke bredbåndet ditt umiddelbart. Mobilt bredbånd er typisk også uten bindingstid og månedsavgift. I stedet betaler du kun for den mengden data du bruker.

    For mange brukere er mobilt bredbånd en billig løsning som dekker de kravene de har. Mobilt bredbånd er også praktisk i og med at man kan ta det med seg hvor man ønsker, enten det er i bilen, på hytta eller i båten. Samtidig kan mobilt bredbånd ende opp med å koste litt mer dersom du er storforbruker av data, og for eksempel laster ned en film hver kveld.

    Kom i gang med billig bredbånd

    Dersom du har bestemt deg for at det er på tide at du finner en leverandør som kan gi deg billigere bredbånd er det ingen tid å miste. Hver måned koster deg penger som kunne blitt bedre anvendt. Det er også veldig lettvint å komme i gang.

    Anbudstjenesten Fiberdeal.no hjelper bredbåndsleverandører til å finne deg, og konkurrere om å tilby deg billig bredbånd som passer til din bruk. Tjenesten koster deg ingenting, og er helt uforpliktende. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang i dag er å fylle ut det enkle skjemaet vårt.

    logo
    Tore - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    12 minutter siden
    logo
    Janne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    23 minutter siden
    logo
    Kristian - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    37 minutter siden
    logo
    Kjell - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    32 minutter siden
    logo
    Benedikte - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    25 minutter siden
    logo
    Hanne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    24 minutter siden
    logo
    Tonje - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    37 minutter siden
    logo
    Kristin - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    25 minutter siden
    logo
    Elisabeth - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    36 minutter siden
    logo
    Erlend - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    28 minutter siden