Få tilbud på Fiber i Moldekleiv

Finn beste og billigste fibernett til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

 • Privat
 • Borettslag
 • Bedrift
  1. Beskriv ditt behov

   Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

   Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

   Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

  Gå videre
  • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

   Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

   Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på fiber for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".

   • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

    Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.
    • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

     Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

    TILBAKE
    Gå videre

    Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

    Få den beste prisen

    Vi sender din forespørsel til flere aktører som kjemper om å g i deg den beste prisen

    Gratis tjeneste

    Du betaler ingenting for tjenesten

    Alltid dekning

    Vi har avtaler med leverandører som dekker hele landet på fiber

    Bor du i Moldekleiv og lurer på om du skal skaffe deg fibernett eller fiberbredbånd? Da er denne artikkelen for deg. Vi har samlet viktig informasjon det er lurt å gjøre seg kjent med før du får installert fibernett – enten det er hjemme eller på jobben.

    Kan jeg få fiber i Moldekleiv

    Den gode nyheten er at fiber har etablert seg på markedet som morgendagens internett. Ettersom vi bruker mer og mer data hele tiden blir også belastningen på nettet større. Og det å ha velfungerende internett har blitt et samfunnskritisk moment. Vi behøver det i boligen vår og vi behøver det på jobben. På grunn av dette satses det også på fiberutbygging i hele Norge.

    Svaret er derfor ja – du kan få fiber i Moldekleiv. Hvordan denne prosessen ser ut vil avhenge litt av akkurat hvor du bor og hvordan fibernettet ser ut i ditt nærområde. Vi tar en titt på hvordan du går fram for å skaffe deg fiber i Moldekleiv litt lenger ned i denne artikkelen.

    fiber bredbånd

    Raskere og mer stabilt med fiber?

    Fibernettverket overfører data ved hjelp av lyssignaler som går gjennom fiberkabler. Dette er en mye hurtigere måte å overføre data på enn de gamle kobberkablene som bruker lydsignaler til å overføre data. I tillegg til å overføre data hurtigere er fibernettverk også mer stabile enn både mobilnett og ADSL tilkoblinger, som derfor gjør dem mer pålitelige.

    Fiberbredbånd overfører data med lysets hastighet, og det er derfor ingen problem å bruke IP telefoni, streame video, spille dataspill, lytte til musikk, eller ha videokonferanser pluss mye annet uten forstyrrelser, uventede avbrudd eller forsinkelser.

    Trådløs fiber i Moldekleiv

    Selv om du bor i et område der du ikke kan koble deg direkte til fibernettverket betyr dette likevel ikke at du ikke kan dra nytte av fibernettverket. Mange steder i Norge kan du nemlig koble deg til fiber nettverket ved hjelp av såkalt “trådløs fiberbredbånd” der fiberkablene legges til en mast med en sender og mottaker antenne.

    Husstander i nærheten som har fri sikt til masten kan dermed koble seg til ved hjelp av en antenne som monteres av bredbåndleverandøren. Slike trådløse tilkoblinger kan fortsatt gi en tilkobling som er både raskere og mer stabil enn mobilt bredbånd eller ADSL. Et annet alternativ er mobilt bredbånd, men dette gir ikke like god hastighet som et trådløst fiber.

    Hvorfor skal jeg velge fiber?

    Så når du vet litt mer om det tekniske: Hva er poenget med å bruke fiber i stedet for tradisjonelt DSL-bredbånd?

    Gode grunner til å velge fiber privat

    Raskt internett har stor innvirkning på hverdagslivet vårt. I og med at vi har blitt så vante med å ha tilgang på nettet er det først når vi ikke har det at vi merker hvor utrolig avhengige vi er av det. Når man velger fiber til boligen sin får man i tillegg til et raskt nettverk også et stabilt et. Det betyr at ingen trenger å krangle om hvem som skal få streame film eller spille spill online. De voksne kan ha videosamtaler når som helst – og barna kan se på favorittprogrammet samtidig. Fiber gjør hverdagen smidigere.

    Gode grunner til å velge fiber til bedrift

    Det er digg å slippe krangling mellom ungene eller ustabilt nett når man skal sjekke bankkontoen sin. Det er derimot helt kritisk at nettet fungerer som det skal når man skal gjennomføre arbeidsoppgavene sine. En stor andel av norske bedrifter er i dag nesten helt nettbaserte. Fiber bedrift gir kapasiteten til å vokse uten å gå på kompromiss med arbeidsoppgavene. Nettverket gjør med andre ord selskapet mer rustet for fremtiden – og alles arbeidsdag enklere.

    Sjekk din internetthastighet her

    Hva er viktig å huske på når du skal ha fiber i Moldekleiv

    Enten du skal skaffe fiber hjemme eller til bedriften i Moldekleiv er det flere ting som er viktige å huske på.

    Hva slags fibertilkobling får dere?

    Vi har allerede kikket på forskjellen mellom kobberkabler og fiberoptiske kabler – men visste du at man av og til får en kombinasjon av begge deler når man skaffer seg fiber? Visse leverandører tilbyr ikke fiberkabel helt inn til veggen. For mange vil ikke dette være noe problem – mens for andre er de ekstra mb/s man får med fiberlinje hele veien viktige. Derfor bør du forhøre deg hos aktuelle leverandører om hvordan tilkoblingen blir seende ut.

    Hvor mye koster abonnementet dere?

    Det er stor forskjell i fiberpris, både avhengig av leverandør, men også av hvilken hastighet man velger. Fiber er relativt dyrt, og derfor er det viktig at dere sammenligner alternativene deres i forhold til hvilke behov dere faktisk har.

    Hvilke tjenester får dere?

    Her vil det selvfølgelig være stor forskjell mellom privat og bedrift. Privat er det som oftest snakk om man ønsker å kombinere fiberabonnementet sitt med en TV-pakke, ruterleie eller lignende. På bedriftssiden er det derimot stor variasjon, som er grunnen til at tilbudene man mottar på fiber i Moldekleiv vil være skreddersydde avhengig av bedriftsbehovene.

    Vi hjelper deg med å skaffe fiberbredbånd i Moldekleiv

    Enten du skal ha fiber hjemme eller på jobb kan vi hjelpe deg med å skaffe fiberbredbånd i Moldekleiv

    Bare fyll ut skjema på denne siden så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg. Enklere blir det ikke.

    logo
    Tore - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    4 minutter siden
    logo
    Janne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    19 minutter siden
    logo
    Kristian - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    18 minutter siden
    logo
    Kjell - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    11 minutter siden
    logo
    Benedikte - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    10 minutter siden
    logo
    Hanne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    12 minutter siden
    logo
    Tonje - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    16 minutter siden
    logo
    Kristin - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    34 minutter siden
    logo
    Elisabeth - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    13 minutter siden
    logo
    Erlend - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    28 minutter siden