Få tilbud på Fiber i Sandefjord

Finn beste og billigste fibernett til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

 • Privat
 • Borettslag
 • Bedrift
  1. Beskriv ditt behov

   Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

   Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

   Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

  Gå videre
  • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

   Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

   Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på fiber for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".

   • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

    Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.
    • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

     Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

    TILBAKE
    Gå videre

    Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

    Få den beste prisen

    Vi sender din forespørsel til flere aktører som kjemper om å g i deg den beste prisen

    Gratis tjeneste

    Du betaler ingenting for tjenesten

    Alltid dekning

    Vi har avtaler med leverandører som dekker hele landet på fiber

    Bor du i Sandefjord og lurer på om du skal skaffe deg fibernett? Da er denne artikkelen for deg. Vi har samlet viktig informasjon det er lurt å gjøre seg kjent med før du får installert fiber – enten det er hjemme eller på jobben.

    Kan jeg få fiber i Sandefjord?

    Den gode nyheten er at fiber har etablert seg på markedet som morgendagens internett. Ettersom vi bruker mer og mer data hele tiden blir også belastningen på nettet større. Og det å ha velfungerende internett har blitt et samfunnskritisk moment. Vi behøver det i boligen vår og vi behøver det på jobben. På grunn av dette satses det også på fiberutbygging i Norge.

    Svaret er derfor ja – du kan få fiber i Sandefjord. Hvordan denne prosessen ser ut vil avhenge litt av akkurat hvor du bor og hvordan fibernettet ser ut i ditt nærområde. Vi tar en titt på hvordan du går fram for å skaffe deg fiber i Sandefjord litt lenger ned i denne artikkelen.

    Hva er forskjellen mellom fiber og DSL?

    Forskjellen mellom fiberbredbånd og DSL-bredbånd ligger i selve teknologien. DSL, som er forgjengeren til fiber, er basert på kobberkabler. Disse kablene – som forøvrig bruker samme teknologi som telefonlinjer – overfører datasignalene sine ved hjelp av elektroner.

    I en fiberoptisk kabel, som er det fibernett er basert på, overføres datasignalene i syltynne fibrer ved hjelp av lys. Binærkoden (0-tall og 1-tall) som leses på eksempelvis datamaskinen din blir gjort om til en sekvens av blink – et blink for 1, mørkt for 0. Deretter sendes signalene avgårde, og det ved hjelp av lysets hastighet.

    I dag er fibernett dermed det raskeste nettet som finnes på markedet i Norge.

    Hvorfor skal jeg velge fiber?

    Så når du vet litt mer om det tekniske: Hva er poenget med å bruke fiber i stedet for tradisjonelt DSL-bredbånd?

    Gode grunner til å velge fiber privat

    Raskt internett har stor innvirkning på hverdagslivet vårt. I og med at vi har blitt så vante med å ha tilgang på nettet er det først når vi ikke har det at vi merker hvor utrolig avhengige vi er av det. Når man velger fiber til boligen sin får man i tillegg til et raskt nettverk også et stabilt et. Det betyr at ingen trenger å krangle om hvem som skal få streame film eller spille spill online. De voksne kan ha videosamtaler når som helst – og barna kan se på favorittprogrammet samtidig. Fiber gjør hverdagen smidigere.

    Les mer om fiber til privatbolig her

    Gode grunner til å velge fiber til bedrift

    Det er digg å slippe krangling mellom ungene eller ustabilt nett når man skal sjekke bankkontoen sin. Det er derimot helt kritisk at nettet fungerer som det skal når man skal gjennomføre arbeidsoppgavene sine. En stor andel av norske bedrifter er i dag nesten helt nettbaserte. Fiber gir bedriften kapasiteten til å vokse uten å gå på kompromiss med arbeidsoppgavene. Nettverket gjør med andre ord selskapet mer rustet for fremtiden – og alles arbeidsdag enklere.

    Les mer om fiber til bedrift her

    Hva er viktig å huske på med fiber i Sandefjord?

    Enten du skal skaffe fiber hjemme eller til bedriften i Sandefjord er det flere ting som er viktige å huske på.

    Hva slags fibertilkobling får dere?

    Vi har allerede kikket på forskjellen mellom kobberkabler og fiberoptiske kabler – men visste du at man av og til får en kombinasjon av begge deler når man skaffer seg fiber? Visse leverandører tilbyr ikke fiberkabel helt inn til veggen. For mange vil ikke dette være noe problem – mens for andre er de ekstra mb/s man får med fiberlinje hele veien viktige. Derfor bør du forhøre deg hos aktuelle leverandører om hvordan tilkoblingen blir seende ut.

    Hvor mye koster abonnementet dere?

    Det er stor forskjell i fiberpris, både avhengig av leverandør, men også av hvilken hastighet man velger. Fiber er relativt dyrt, og derfor er det viktig at dere sammenligner alternativene deres i forhold til hvilke behov dere faktisk har. Det er ikke noe poeng i å betale for Sandefjords raskeste internett hvis man egentlig bare trenger halve kapasiteten..

    Hvilke tjenester får dere?

    Her vil det selvfølgelig være stor forskjell mellom privat og bedrift. Privat er det som oftest snakk om man ønsker å kombinere fiberabonnementet sitt med en TV-pakke, ruterleie eller lignende. På bedriftssiden er det derimot stor variasjon, som er grunnen til at tilbudene man mottar på fiber i Sandefjord vil være skreddersydde avhengig av bedriftsbehovene.

    Hvordan skaffer jeg meg fiber i Sandefjord?

    Enten du skal ha fiber hjemme eller på jobb kan du følge tre enkle steg når du vil skaffe deg fiber i Sandefjord.

    Finn ut av om det finnes fibertilkobling på din adresse

    Selv om man satser på fiber i Norge er det fortsatt mangel på infrastrukturen i visse steder. Derfor må du begynne med å finne ut av om det er mulig å koble seg på fiber der du befinner deg. Dersom det ikke er det kontakter du de som har ansvar for utbygging av fiber i Sandefjord og forhører deg om planene.

    Sammenlign tilbud fra forskjellige leverandører

    Dersom det finnes fibertilkobling der du bor er det sannsynlig at du kan få tilbud fra mer enn én leverandør. Ettersom det blir mer og mer konkurranse på dette området bør du dra nytte av valgfriheten. Du kan sammenligne prisene manuelt på egenhånd – eller du kan bruke en sammenligningsside som gjør jobben for deg.

    Velg riktig utstyr

    Når du har fått på plass fiber i huset eller på kontoret er det siste steget å velge hva slags utstyr du skal bruke med fibernettet. Da snakker vi om ruteren som produserer Wi-Fi-signalet dere skal bruke nettverket på. Det er viktig at denne er tenkt til fiberhastigheter – dersom man kjøper en ruter som ikke er dimensjonert på riktig måte vil man miste dyrebar kapasitet. Pass derfor på å kjøpe en ruter til fibernett. Alternativt kan du forhøre deg hos leverandøren din om det er mulig å leie.

    logo
    Tore - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    33 minutter siden
    logo
    Janne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    24 minutter siden
    logo
    Kristian - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    23 minutter siden
    logo
    Kjell - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    12 minutter siden
    logo
    Benedikte - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    24 minutter siden
    logo
    Hanne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    20 minutter siden
    logo
    Tonje - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    25 minutter siden
    logo
    Kristin - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    33 minutter siden
    logo
    Elisabeth - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    6 minutter siden
    logo
    Erlend - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    33 minutter siden