SmartFiber til bedrift

Hva er SmartFiber?

Vil du ha en omfattende fiberløsning til din bedrift - som er både enkel å installere og god å bruke? GlobalConnect har utviklet SmartFiber - skreddersydd for både små og store bedrifter, som ruster dere for fremtidens internettbehov.

En helthetsløsning fra GlobalConnect

Med SmartFiber får du en alt-i-ett pakke til bedriftens nett. Fiberbredbånd er det raskeste internettet man per i dag man kan installere på kontoret. Ved hjelp av fiberoptiske kabler som overfører data i lyssignaler reiser nettet med lysets hastighet. Dette er rundt ti ganger raskere – eller mer – enn tradisjonelt ADSL/DSL-bredbånd.

Det er et faktum at vi trenger mer og mer, og dermed raskere og raskere, internett for hvert år som går. De bedriftene som har en internettkritisk drift (som er tilfellet for et økende antall selskap i Norge) må altså ruste seg for fremtiden. Dersom firmaet skal vokse i takt med samfunnets teknologiske utvikling er man avhengig av et stabilt og raskt internett.

GlobalConnect er et selskap som kun leverer fiber til bedrift, og som derfor har spisskompetanse på dette markedet. Med SmartFiber har de skapt en pakke man kan stole på, nå og fremover.

Hvordan fungerer SmartFiber?

SmartFiber er en kombinasjonsløsning for kommunikasjon både internt og eksternt i bedriften. I praksis betyr dette at dere blir koblet opp på fibernettet, og dermed får markedets raskeste internettløsning. Samtidig får dere også en backup-linje som går på 4G-nettet – og det er nettopp dette som gjør tjenesten så smidig.

Dersom man ønsker fibernett til sin bedrift må man vanligvis vente til man kan få koblet seg til hovednettet for fiber. Med mindre det allerede finnes fiber i bygget deres kan dette ta tid, og dermed gjøre arbeidshverdagen krunglete over en unødvendig lang periode. Leveringstiden på SmartFiber er to uker, uansett hvordan fiberforholdene ser ut for dere.

Funksjonaliteten i løsningen når den har kommet på plass er omfattende. Den inkluderer eksempelvis overvåking av fibernettet 24/7. Leveransen er skybasert, og dermed blir installasjonen, overvåkingen og driften av tjenesten sentralisert. Det betyr raskere hjelp hvis noe går galt, og kontinuerlige oppdateringer direkte fra skyen.

Videre fortsetter 4G-linjen å fungere som en backup når dere har kommet på fibernettet. Dersom fiberen skulle gå ned vil alle funksjoner automatisk overføres til 4G-nettet, og dere unngår dermed å stå uten internett. SmartFiber har i tillegg til dette en funksjon for applikasjonsprioritering, som betyr at løsningen automatisk prioriterer virksomhetskritisk trafikk.

Hvordan installeres nettverksløsningen i min bedrift?

Dere får én enkelt boks å forholde dere til når dere velger SmartFiber til bedriften. Det er denne som leverer fiber – og 4G. Det er også denne boksen GlobalConnect har ansvar for, og drifter for dere i arbeidshverdagen. Når noe må oppdateres gjøres dette i skyen, og fordi tjenesten er sentralisert oppdages og utbedres eventuelle feil raskt.

Hvis dere vokser og blir større – og dermed trenger å koble på flere filialer til det interne nettet – gjør skytjenesten dette også enkelt. Lokalkontorene samles opp i ett kryptert nettverk, som med andre ord gjør sikkerheten så vanntett som det går an å få den.

Hvordan håndterer SmartFiber sikkerhetstrusler?

Cyberkriminalitet har blitt en realitet i de aller fleste bedrifters hverdag. Fenomenet er også økende, ettersom de kriminelle blir mer og mer sofistikerte i møte med de avanserte sikkerhetssystemene som finnes for bedrifter i dag. Derfor har GlobalConnect lagt stor vekt på nettopp sikkerhetsfunksjoner i sin SmartFiber-tjeneste.

Som del av tjenesten får dere flere omfattende tiltak, som sørger for at dere kan drive bedriften deres uten å bekymre dere for sikkerheten. Først og fremst kommer SmartFiber med det som kalles for en sesjonsbasert brannmur. Det betyr at ruteren holder orden i utsiden og innsiden av nettverket, og sperrer forsøk på å nå IP-adresser i det interne nettet som ikke er godkjente.

Videre er brannmuren inndelt i tre ulike soner, som kan defineres ytterligere med opptil ti skreddersydde regler for deres bedrift.

Sikkerthet med SmartFiber

De tre beste grunnene til å velge SmartFiber

SmartFiber er en omfattende og gjennomtenkt fiberløsning for bedrifter i Norge. Her er de tre beste grunnene til å velge den.

SmartFiber gjør det enkelt å vokse
Det skal være lekende lett å vokse – og ikke en teknisk hodepine. Fordi SmartFiber er skybasert og utviklet nettopp for bedrifter som kan bli større er det ingen sak å koble til flere filialer ettersom dere sprer dere rundt om i landet.

Automatisk 4G-backup
De fleste bedrifters hverdag ser slik ut at det å stå uten internett er en stor eller liten krise – men en krise er det uansett. Med en 4G-backup som automatisk slår inn dersom fibernettet skulle gå ned sikrer dere dere mot dette, og kan fokusere på å drive bedriften videre.

Alt fra én leverandør
Internett skal være enkelt. Det skal være en sømløs prosess som støtter opp under bedriftens hverdag – og ikke stikker kjepper i hjulene. Med SmartFiber fra GlobalConnect får dere én leverandør til alle ledd av nettverksløsningen deres. Det betyr raskere hjelp hvis noe går galt, større forståelse for deres unike behov, og en enklere arbeidshverdag.

Finn beste og billigste fibernett til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

 • Privat
 • Borettslag
 • Bedrift
  1. Beskriv ditt behov

   Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

   Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

   Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

  Gå videre








  • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

   Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

   Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på fiber for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".









   • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

    Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.








    • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

     Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

    TILBAKE
    Gå videre

    Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

    logo
    Tore - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    22 minutter siden
    logo
    Janne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    23 minutter siden
    logo
    Kristian - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    27 minutter siden
    logo
    Kjell - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    29 minutter siden
    logo
    Benedikte - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    6 minutter siden
    logo
    Hanne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    17 minutter siden
    logo
    Tonje - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    20 minutter siden
    logo
    Kristin - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    37 minutter siden
    logo
    Elisabeth - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    15 minutter siden
    logo
    Erlend - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    10 minutter siden