fibernett

Få tilbud på Fiberbredbånd i Grorud

Få tilbud på fiber i Grorud fra flere aktører

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud på fibernett fra flere aktører

Finn beste og billigste fibernett til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

 • Privat
 • Borettslag
 • Bedrift
  1. Beskriv ditt behov

   Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

   Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

   Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

  Gå videre
  • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

   Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

   Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på fiber for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".

   • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

    Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.
    • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

     Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

    TILBAKE
    Gå videre

    Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

    Få den beste prisen

    Vi sender din forespørsel til flere aktører som kjemper om å g i deg den beste prisen

    Gratis tjeneste

    Du betaler ingenting for tjenesten

    Alltid dekning

    Vi har avtaler med leverandører som dekker hele landet på fiber

    Her tar vi en titt på kostnad, tjenester og muligheter når du ønsker å skaffe deg fiberbredbånd i Grorud.

    Kan jeg få fiberbredbånd i Grorud?

    Fordelen med å bo i hovedstaden er at fibernettverket allerede har vært på plass lenge i området. Med så stor befolkning er dette som oftest et av de første stedene der ny infrastruktur prioriteres og fibernett er inget unntak. Derfor kan du absolutt få fiber i Grorud , og sannsynligvis vil du også ha en del å velge blant.

    Fiber er det raskeste faste bredbåndet du kan få i Norge i dag. Det har høy opplasting og nedlasting, og betydelig mer stabilt signal enn DSL-nettverk. Dette handler om signaloverføringen i fiberoptiske kabler, som benytter seg av lys, og dermed kan overføres med lysets hastighet.

    Områder i Grorud:
    Fiberbredbånd Ammerud
    Fiberbredbånd Kalbakken
    Fiberbredbånd Rødtvet
    Fiberbredbånd Nordtvet
    Fiberbredbånd Romsås
    Fiberbredbånd Groruddalen
    Fiberbredbånd Stovner
    Fiberbredbånd Alna
    Fiberbredbånd Bjerke

    Forskjell på fiber til borettslag, bedrift og enebolig i Grorud

    Avhengig av hva slags bolig du bor i vil det også variere hvordan du kobler deg til fiber i Grorud. Fibernettverket baserer seg på store fiberoptiske kabler som legges ned i jorda. Avstand til denne og hva slags tilkobling du ønsker vil ha mest å si for alternativene dine – samt om du bor i hus eller leilighet.

    Dersom du bor i enebolig tar du selv kontakt med en fiberleverandør for å sjekke om du kan koble deg til fiber. Vær oppmerksom på at det er variasjon i tilkoblingen og dermed i hastigheten du kan regne med. Vi har allerede nevnt at fiberoptiske kabler kan overføre signaler med lysets hastighet. Det kan derimot ikke kobberkabler – og det er ofte disse som brukes siste biten inn til huset fra en hovedkabel. Husk på å forhøre deg om dette.

    Bor du på den annen side i leilighet eller eier i et borettslag vil det være henholdsvis eier av leiligheten eller styret som bestemmer hva slags nettverk boligen skal ha. Allikevel begynner det å bli mer og mer vanlig for borettslag å koble seg til fiber som gir hver enkelt husstand muligheten til å velge tjenestene sine selv.

    Hvor mye koster fiber i Grorud?

    Når det kommer til fiber er tommelfingerregelen at det er hastigheten som fastsetter prisen. Dersom du må koble deg til fiber (enten i enebolig eller via borettslag) vil dette selvfølgelig også medføre en engangskostnad for byggearbeidet. Så snart kabelen er på plass vil du derimot gå over på en månedspris for den hastigheten du ønsker.

    Som hos samtlige leverandører av fiber i landet beregnes hastigheten på fiber i Grorud på antall megabits, i opplastning og nedlastning. Det betyr hvor mye data internettlinjen kan laste opp og ned i sekundet – og når man skaffer seg fibernett ligger disse tallene veldig mye høyere enn det man er vant til fra DSL-nett.

    Generelt starter prisen på rundt 600 kroner i måneden og kan gå opp til over 1500 kroner i måneden. Husk på å sjekke pris hos flere leverandører av fiber i Grorud, slik at du unngår å betale mer enn du behøver for fibernettet. Vær også oppmerksom på kabelen som brukes til tilkoblingen. Som vi nevnte over kan dette ha mye å si for hastigheten på ditt fibernett.

    Hvilke tjenester kan jeg få?

    Dersom du er ute etter fiber i Grorud til privat bruk er det snakk om å velge mellom bare fiberbredbånd eller fiberbredbånd i en pakke sammen med TV. Dersom du kun ønsker fiber er det hastigheter du har å velge blant med hensyn til tjenesten. Her blir det da viktig å finne ut av hvor mye man trenger – det er ikke noe vits i å ha Grorud s raskeste fiberhastighet hvis du bare bruker en brøkdel av det i hverdagen.

    Hastigheten på fibernett uttrykkes i (antall mb)ps/(antall mb)ps, eksempelvis 100 mbps/100mbps. Leverandørene er flinke til å gi deg et inntrykk av hvor raskt internett du behøver til ditt hverdagsbruk. Man kan få hastighet opptil 1000 mbps/1000 mbps til privat bruk. Vær oppmerksom på at hastigheten du får også vil avhenge av utstyret du har, samt tilkoblingen til hovedkabelen som skal brukes til din bolig.

    Er du på den annen side på utkikk etter fiber i Grorud til bedriften din må du kontakte forskjellige leverandører for å fremskaffe skreddersydde tilbud. I og med at det er så stor variasjon i behovet til forskjellige selskaper finnes det ingen standardpriser på fiber. Her vil det også finnes tilleggstjenester, som ekstra sikkerhet i form av en redundanslinje, og dedikert kundeservice for bedrift.

    logo
    Tore - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    5 minutter siden
    logo
    Janne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    17 minutter siden
    logo
    Kristian - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    4 minutter siden
    logo
    Kjell - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    13 minutter siden
    logo
    Benedikte - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    32 minutter siden
    logo
    Hanne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    15 minutter siden
    logo
    Tonje - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    27 minutter siden
    logo
    Kristin - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    32 minutter siden
    logo
    Elisabeth - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    26 minutter siden
    logo
    Erlend - fikk nettopp et bedre tilbud på Internett
    12 minutter siden