Personvern

Det er viktig for oss på Fiberdeal.no at du føler deg trygg når du bruker tjenesten vår.

Dette handler om at du skal vite hva vi bruker personopplysningene dine til - og hvordan vi bruker dem. Her er en gjennomgang av våre personvernregler, i henhold til Datatilsynets krav om personvernopplysninger.

Finn beste og billigste fibernett til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

  • Privat
  • Borettslag
  • Bedrift
    1. Beskriv ditt behov

      Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

    2. Få tilbud fra flere selskaper

      Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

    3. Velg det beste tilbudet

      Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

    Gå videre








    • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

      Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

      Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på fiber for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".









      • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

        Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.








        • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

          Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

        TILBAKE
        Gå videre

        Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

        Få den beste prisen

        Vi sender din forespørsel til flere aktører som kjemper om å g i deg den beste prisen

        Gratis tjeneste

        Du betaler ingenting for tjenesten

        Alltid dekning

        Vi har avtaler med leverandører som dekker hele landet på fiber

        Om Fiberdeal.no

        Fiberdeal.no driftes og eies av Flexcall AS.

        Slik behandler vi dine personopplysninger

        Når du bruker Fiberdeal.no trenger vi kun navn, telefonnummer, epost og adresse fra deg.

        Du må legge inn disse personopplysningene for at våre samarbeidspartnere skal kunne gjennomføre en riktig vurdering av søknaden din. Vi henter kun inn den dataen som er nødvendig for å gi deg tilbud om fibernett, og det gjennomføres ingen kredittsjekk.

        Vi behandler kun personopplysningene du selv legger inn – og først etter du har gitt samtykke til at du godkjenner behandlingen. Vi bruker ikke personopplysningene dine til noe annet formål enn å fremhente tilbud om fibernett. Opplysningene dine blir lagret i maksimalt 24 måneder.

        Våre samarbeidspartnere og dine personopplysninger

        Vi samarbeider med GlobalConnect, Get, Viken Fiber og Altibox.

        Ingen av våre samarbeidspartnere er utenfor Norge, og personopplysningene dine behandles kun internt hos aktørene vi jobber med..

        Dine rettigheter når du bruker Fiberdeal.no

        Det er dine personopplysninger – og du har selvfølgelig rettigheter når du har sendt dem inn til oss for behandling.

        • Du har rett til innsyn i personopplysningene du har oppgitt
        • Du har rett til endring og sletting av personopplysningene du har oppgitt
        • Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke
        • Du har rett til informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine
        • Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener at vi har gjort noe feil

        For at vi skal kunne videreformidle din interesse for fibernett trenger vi personopplysningene dine slik at du eventuelt kan inngå en avtale med leverandøren du velger.

        Det er valgfritt å oppgi personopplysningene sine, men uten denne informasjonen kan vi dessverre ikke sende interessemeldingen din til våre samarbeidspartnere.

        Automatiserte individuelle avgjørelser og din interessemelding

        Søknaden din sendes automatisk fra vår tjeneste og til våre samarbeidspartnere når du gir ditt samtykke. Når informasjonen din kommer fram blir den behandlet manuelt.

        Om eposter du mottar fra oss

        Vi er ikke interesserte i å fylle opp innboksen din med søppelpost. Når du har sendt inn søknaden din får du en bekreftelse på at alt gikk som det skulle. Det er det hele.

        Neste epost du mottar kommer fra selskapet/selskapene som kan tilby deg fiber. Det kan hende du blir oppringt av disse først.

        Dersom du bruker Outlook eller Gmail kan du se reklame for Fiberdeal.no. Dette er ikke eposter vi har sendt til deg, men annonser på lik linje med de du ser når du søker på Google eller Bing.

        Informasjonskapsler (cookies) på Fiberdeal.no

        For at vi skal kunne gi deg en så god brukeropplevelse som mulig benytter vi oss av informasjonskapsler, eller såkalte cookies, på Fiberdeal.no.

        Disse brukes til analyseformål, for eksempel for å gi deg tilpassede annonser – eller sørge for at de som allerede har besøkt oss ikke ser reklame fra oss igjen.

        Informasjonskapsler er anonymisert data (den inkluderer altså ikke navn, epost, adresse, telefonnummer eller andre sensitive personopplysninger) som lagres i nettleseren din. Du kan skru av informasjonskapsler selv:

        Verktøy som brukes til annonse og analyse på Fiberdeal.no

        Informasjonskapslene i nettleseren din brukes av disse tredjepartene til å analysere og annonsere:

        Du kan melde deg av disse verktøyene hos hver enkelt leverandør via lenkene over.

        Kontakt oss

        Dersom du lurer på noe med våre personvernregler vil vi høre fra deg. Du kan kontakte oss på epost: post(@)fiberdeal.no

        Flexcall AS
        Sørkedalsveien 1C
        0369 Oslo

        Tlf: +47 986 39 906

        logo
        Tore - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
        34 minutter siden
        logo
        Janne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
        34 minutter siden
        logo
        Kristian - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
        22 minutter siden
        logo
        Kjell - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
        33 minutter siden
        logo
        Benedikte - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
        29 minutter siden
        logo
        Hanne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
        37 minutter siden
        logo
        Tonje - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
        36 minutter siden
        logo
        Kristin - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
        21 minutter siden
        logo
        Elisabeth - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
        5 minutter siden
        logo
        Erlend - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
        33 minutter siden