Fiber Troms og Finnmark

Få tilbud på fiberbredbånd i Troms og Finnmark

FiberDeal er en gratis, uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig fiber bredbånd tilpasset ditt behov

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud til din bolig, bedrift, eller borettslag/sameie i Troms og Finnamrk

Finn beste og billigste fibernett til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

 • Privat
 • Borettslag
 • Bedrift
  1. Beskriv ditt behov

   Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

   Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

   Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

  Gå videre
  • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

   Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

   Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på fiber for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".

   • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

    Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.
    • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

     Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

    TILBAKE
    Gå videre

    Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

    Få den beste prisen

    Vi sender din forespørsel til flere aktører som kjemper om å g i deg den beste prisen

    Gratis tjeneste

    Du betaler ingenting for tjenesten

    Alltid dekning

    Vi har avtaler med leverandører som dekker hele landet på fiber

    Slik finner du billig fiberbredbånd i Troms og Finnmark

    Det finnes i dag sannsynligvis flere leverandører av fiberbredbånd i Troms og Finnmark enn det du har hørt om. Dette gjør det vanskeligere å være sikker på at du virkelig har funnet den leverandøren med den beste dealen på fiberbredbånd. Les videre for mer informasjon om fiberbredbånd i Troms og Finnmark, hva man kan velge mellom, hvor mye ting koster og annet man må tenke på når man velger fiberbredbånd.

    Raskere og mer stabilt

    Fiberkabler sender data i lysets hastighet ved hjelp av lyssignaler som går gjennom spesielle kabler designet for dette. Dette er en avansert teknologi som gjør det mulig å transportere data mye hurtigere enn gjennom de gamle kobberkablene. I tillegg til den overlegne farten fiberkablene kan prestere er disse også mer stabile enn både mobilnett og ADSL tilkoblinger.

    Den raskere og mer pålitelige fiberbredbånd-teknologien kan brukes til alt som en vanlig ADSL linje kunne brukes til, slik som for eksempel IP telefoni, video-streaming, dataspill, streaming av musikk, videokonferanser og mye mer. I de fleste tilfeller vil brukerne oppleve mindre forstyrrelser, uventede avbrudd eller forsinkelse på linjen når de skifter til fiberbredbånd.

    Fibernettverk i Troms og Finnmark

    Nettverket for fiberbredbånd er godt utbygd i Troms og Finnmark, og det forbedres stadig gjennom utbyggingen til privat sektor med støtte fra staten. Alle de forskjellige aktørene i markedet for fiberbredbånd betyr bedre og mer innovative tjenester, og billigere fiberbredbånd for deg som fiberbredbånd-kunde i Troms og Finnmark.

    Fiberbredbånd er faktisk også i mange tilfeller tilgjengelig for de som bor et stykke fra fibernettverket. Mange steder i Troms og Finnmark kan man nemlig koble seg til fibernettverket trådløst ved hjelp av en antenne så lenge man har fri sikt til en mast som er tilkoblet fibernettverket.

    Altibox representeres i Troms og Finnmark av Signal Bredbånd AS, som er nord norges største fiberleverandøre, og som så langt har levert bredbånd til over 25 000 boliger. Gjennom samarbeidet med Altibox tilbyr Signal bredbånd internett, attraktive TV pakker og mer.

    Kommunikasjonsgigantene Telia og Telenor er også viktige leverandører av både fiberbredbånd og TV, mobilabonnement og andre relaterte tjenester i Troms og Finnmark. Telenor, er særlig etablert i bedriftsmarkedet for telekommunikasjonstjenester i Troms og Finnmark, og satser i dag sterkt på utbygging av fiber. Tjenestene til Telenor inkluderer en alltid på nett-garanti, og nettvern.

    Med sine fremtidsrettede og tilpassede løsninger for bedrifter og private hjem er GlobalConnect en ny, men viktig leverandør av fiberbredbånd i Troms og Finnmark. GlobalConnect er raskt voksende i hele landet, og har vist seg å være en seriøs utfordrer for de mer etablerte leverandørene i Troms og Finnmark.

    Tilkobling til fibernettet i Troms og Finnmark

    Hvordan man kobler seg til fibernettet kan variere litt for de som bor i leilighet eller borettslag i forhold til de som bor i enebolig. Vanligvis vil de som har enebolig ta kontakt med fiberbredbånd-leverandørene på egenhånd. I leiligheter eller borettslag er det ofte styret som tar avgjørelsen om bruk av fiberleverandør på vegne av alle beboerne.

    Kollektive forhandlinger med fiberleverandører resulterer ofte i gode resultater og billig fiberbredbånd for de som bor i leiligheter og borettslag dersom man har et styre som benytter forhandlingsposisjonen sin effektivt. Likevel begynner det å bli stadig vanligere at beboerne foretrekker å ha valgfriheten til selv å velge fiberbredbånds-leverandøren sin.

    For å koble seg til fibernettverket må man vanligvis først betale et installasjonsgebyr, etterfulgt av månedlige abonnementsbetalinger. Installasjonsgebyret dekker blant annet en fysisk installasjon som foretas på eiendommen din dersom dette trengs

    Det månedlige abonnementet vil komme mye an på hvilke tjenester du bestiller. Det er vanlig å betale omkring 600 kr i måneden, men samtidig er det ikke uvanlig for de som har behov for høyere kapasitet å betale opptil 1500 kroner i måneden.

    Kapasiteten, eller overføringshastigheten du bestiller måles i megabits per sekund og det kan være en klar forskjell mellom opplastingshastighet og nedlastingshastighet. I forhold til en vanlig ADSL tilkobling vil som oftest selv de fiberbredbånd-pakkene med lavest hastighet virke veldig raske.

    Selv om alle fiberbredbånd-alternativene vanligvis er raskere enn ADSL er det fortsatt store forskjeller mellom fiberbredbånd-leverandørene i Troms og Finnmark både med tanke på prisene og de pakkeløsningene de tilbyr. Du kan derfor gjerne finne billig fiberbredbånd om du gjør god bruk av de forskjellene som finnes i markedet.

    Få tilbud på fiber bredbånd der du bor i Troms og Finnmark:

    Fiberbredbånd Alta
    Fiberbredbånd Balsfjord
    Fiberbredbånd Bardu
    Fiberbredbånd Berlevåg
    Fiberbredbånd Bjørnevatn
    Fiberbredbånd Båtsfjord
    Fiberbredbånd Dyrøy
    Fiberbredbånd Finnsnes
    Fiberbredbånd Gamvik
    Fiberbredbånd Gratangen
    Fiberbredbånd Hammerfest
    Fiberbredbånd Harstad
    Fiberbredbånd Hasvik
    Fiberbredbånd Honningsvåg
    Fiberbredbånd Ibestad
    Fiberbredbånd Karasjok
    Fiberbredbånd Karlsøy
    Fiberbredbånd Kautokeino
    Fiberbredbånd Kirkenes
    Fiberbredbånd Kvaløysletta
    Fiberbredbånd Kvæfjord
    Fiberbredbånd Kvænangen
    Fiberbredbånd Kåfjord
    Fiberbredbånd Lakselv
    Fiberbredbånd Lavangen
    Fiberbredbånd Lebesby
    Fiberbredbånd Loppa
    Fiberbredbånd Lyngen
    Fiberbredbånd Målselv
    Fiberbredbånd Måsøy
    Fiberbredbånd Nesseby
    Fiberbredbånd Nordkapp
    Fiberbredbånd Nordreisa
    Fiberbredbånd Porsanger
    Fiberbredbånd Salangen
    Fiberbredbånd Senja
    Fiberbredbånd Setermoen
    Fiberbredbånd Skjervøy
    Fiberbredbånd Storfjord
    Fiberbredbånd Sørreisa
    Fiberbredbånd Tana
    Fiberbredbånd Tjeldsund
    Fiberbredbånd Tromsdalen
    Fiberbredbånd Tromsø
    Fiberbredbånd Vadsø
    Fiberbredbånd Vardø

    Tjenestene man kjøper

    fiberbredbånd-leverandører i Troms og Finnmark tilbyr mer enn bare lynraskt internett. Det er nå nokså standard at fiberleverandøren din også gir deg tilgang til tilleggstjenester slik som pakkeløsninger for TV, utvidet kundestøtte, sikring mot nedetid, eller nettsikkerhetstjenester. Det er vanligvis du som bestemmer hvilke tilleggstjenester du ønsker ut fra din fokus.

    Unngå fellene som gir lav hastighet

    Fiberkabler som sender data med lysets hastighet høres fantastisk ut, men det er mer enn bare internett-tilkoblingen din som bestemmer hvor raskt du kan surfe på nettet. For eksempel hender det at noen leverandører legger vanlig kobberkabel fra fibernettet til boligen din.

    Det er kanskje billigere med kobberkabel inn til huset, men samtidig begrenses maksimumskapasiteten tildet som er mulig på kobberkabelen. Med andre ord får du lydens hastighet, og ikke lysets hastighet.

    Utstyret du bruker hjemme kan også ofte bidra til å gjøre nettverket tregere. For at du skal ha mulighet til å nyte farten på fibernettet, må du bruke WiFi-ruter, repeatere og annet utstyr som støtter hastighetene til fibernettet. For eksempel kan du oppleve tregt internett dersom du har dårlig dekning der du bruker internett. Dette kan ordnes ved å flytte deg nærmere ruteren eller installere repeatere.

    Sett fiberbredbånd-leverandørene opp mot hverandre

    Konkurranse presser prisen ned. Derfor har du mye bedre sjanser for å få deg billig fiberbredbånd dersom du setter fiberleverandørene opp mot hverandre og lar dem konkurrere. Det finnes flere fiberleverandører enn det de fleste er klar over, så det kan ta mye tid å selv samle inn informasjon om leverandører og tilbud tilgjengelige i Troms og Finnmark.

    Dersom du bruker anbudstjenesten til Fiberdeal.no. samles alle tilbudene om billig fiberbredbånd fra de forskjellige leverandørene for deg. Den helt uforpliktende tjenesten vil spare deg mange timer med unødvendig arbeid, og den koster ingen ting.

    For å bruke tjenesten til fiberdeal.no er alt du trenger å gjøre for å komme i gang å fylle ut det enkle skjemaet, så tar vi oss av resten. Så snart vi har samlet inn matchende tilbud fra fiberleverandører i Troms og Finnmark. Sender vi dem til deg, slik at du selv kan ta den endelige avgjørelsen og bestemme om et av tilbudene passer for deg.

    logo
    Tore - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    29 minutter siden
    logo
    Janne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    15 minutter siden
    logo
    Kristian - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    17 minutter siden
    logo
    Kjell - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    35 minutter siden
    logo
    Benedikte - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    37 minutter siden
    logo
    Hanne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    30 minutter siden
    logo
    Tonje - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    26 minutter siden
    logo
    Kristin - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    31 minutter siden
    logo
    Elisabeth - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    29 minutter siden
    logo
    Erlend - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    10 minutter siden