Fiber Vestfold og Telemark

Finn de beste tilbudene på fiber bredbånd i Vestfold og Telemark

FiberDeal er en gratis, uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig fiber bredbånd tilpasset ditt behov

Fyll ut skjemaet for å innhente tilbud på fiber i Vestfold og Telemark til din bolig, bedrift, eller borettslag/sameie.

Finn beste og billigste fibernett til ditt bruk

Gratis og uforpliktende tjeneste

 • Privat
 • Borettslag
 • Bedrift
  1. Beskriv ditt behov

   Ved hjeip av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter

  2. Få tilbud fra flere selskaper

   Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet

  3. Velg det beste tilbudet

   Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest muling pris

  Gå videre
  • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

   Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

   Dette valget gjelder kun om du ønsker tilbud på fiber for hele borettslaget med 15 enheter eller mer. Om du kun ønsker tilbud til din enhet, velger du "Privat".

   • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

    Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.
    • FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD

     Leverandørene vil kontakte deg med konkrete tilbud så snart som mulig. Dine data sendes kun til leverandørene som gir deg tilbud, og brukes ikke på noen annen måte.

    TILBAKE
    Gå videre

    Alle data behandles konfidensielt og krypteres over en sikker tilkobling.

    Få den beste prisen

    Vi sender din forespørsel til flere aktører som kjemper om å g i deg den beste prisen

    Gratis tjeneste

    Du betaler ingenting for tjenesten

    Alltid dekning

    Vi har avtaler med leverandører som dekker hele landet på fiber

    Vestfold og Telemark har nå så stort utvalg i avtaler for bredbånd at det begynner å bli vanskelig å velge. Nedenfor ser vi nærmere på tilgjengeligheten for fiberbredbånd i Vestfold og Telemark, hvilke valg som finnes, hvor mye ting koster og annet man bør være oppmerksom på når man skal velge fiber.

    Raskere og mer stabilt med fiberbredbånd?

    Fibernettverket overfører data ved hjelp av lyssignaler som går gjennom fiberkabler. Dette er en mye hurtigere måte å overføre data på enn de gamle kobberkablene som bruker lydsignaler til å overføre data. I tillegg til å overføre data hurtigere er fibernettverk også mer stabile enn både mobilnett og ADSL tilkoblinger, som derfor gjør dem mer pålitelige.

    Fiberbredbånd overfører data med lysets hastighet, og det er derfor ingen problem å bruke IP telefoni, streame video, spille dataspill, lytte til musikk, eller ha videokonferanser pluss mye annet uten forstyrrelser, uventede avbrudd eller forsinkelser.

    Fiberbredbånd i Vestfold og Telemark

    Vestfold og Telemark har allerede et godt utbygd nettverk for fiberbredbånd, og dette nettverket utvides og forbedres stadig, med flere og flere aktører i markedet som bidrar med nye og innovative tjenester, og stadig billigere fiberbredbånd.

    Selv for de som befinner seg såpass langt fra det eksisterende fibernettverket at det ikke er muligheter for å koble seg direkte til fibernettverket er det håp. Disse kan nemlig mange steder i Vestfold og Telemark koble seg til fibernettverket trådløst ved hjelp av en antenne. Dette forutsetter at man har fri sikt til en mast som er tilkoblet fibernettverket.

    Altibox representeres i Vestfold og Telemark av Lyse, som leverer utvalget av Altibox tjenester. Disse tjenestene inkluderer internett, attraktive TV pakker og mer. Telia er også tilgjengelig i Vestfold og Telemark, og etter at Get skiftet navn til Telia kan Telia tilby både TV-tjenester, fiberbredbånd internett og mobilabonnement i Vestfold og Telemark.

    Telenor, som er en av de mest etablerte leverandørene i for telekommunikasjonstjenester i Vestfold og Telemark, satser i dag sterkt på utbygging av fiber. Telenor sine tjenester inkluderer alltid på nett-garanti, nettvern, sikkerhetspakke for PCer. Telenor har også de standard TV og Internett-tjenestene.

    En annen viktig leverandør av fiberbredbånd i Vestfold og Telemark er GlobalConnect. Denne relativt nye bredbåndsleverandøren har, med sine fremtidsrettede og tilpassede løsninger for bedrifter og private hjem, vist seg å være en seriøs utfordrer i Vestfold og Telemark.

    trådløst fiber

    Tilkobling og kostnader i Vestfold og Telemark

    Det kan ofte være litt forskjeller mellom tilkobling til fibernettet for de som bor i enebolig og de som bor i leiligheter eller borettslag. Eiere av eneboliger vil som regel selv ta kontakt med fiberbredbånd-leverandøren, mens det i leiligheter eller borettslag ofte er styret som avgjør hvilken leverandør som brukes.

    For de som bor i leiligheter eller borettslag kan kollektive forhandlinger resultere i billigere bredbånd for beboerne dersom styret er flinke på å benytte sin forhandlingsposisjon. Samtidig er praksisen med kollektive forhandlinger mange steder i endring ettersom stadig flere beboere foretrekker å selv ha friheten til å velge sin egen fiberbredbånds-leverandør.

    Før du kan bli tilkoblet fibernettverket må du vanligvis betale et installasjonsgebyr, og i noen tilfeller må en fysisk installasjon foretas på eiendommen din. Deretter vil du belastes for tjenesten på en månedlig basis.

    Hvor mye tjenesten koster kommer an på tjenestene du bestiller. Rundt 600 kr i måneden er vanlig, men det er heller ikke uvanlig å betale opptil 1500 kroner for tilkoblinger med høy kapasitet og flere tilleggstjenester.

    Overføringshastigheten din måles i megabits per sekund, ofte med en opplastingshastighet som er forskjellig nedlastingshastigheten. Med fiberbredbånd før man så god hastighet at selv pakkene med lavest hastighet gir deg bedre ytelse enn ADSL som så langt har vært vanlig i Vestfold og Telemark.

    Forskjellene mellom fiberbredbånd-leverandørene i Vestfold og Telemark er store både når det gjelder prisen, de tilleggstjenestene som er tilgjengelige, og de pakkeløsningene som tilbys. Dersom fokusen din er på å finne billig fiberbredbånd er det derfor viktig at du finner ut hvilke tilbud som er tilgjengelige i markedet.

    Tjenester

    Det er ikke bare en rask internett-tilkobling man kan få fra fiberbredbånd-leverandører i Vestfold og Telemark. Andre vanlige tilleggstjenester inkluderer pakkeløsninger for TV, utvidet kundestøtte, sikring mot nedetid, samt nettsikkerhetstjenester. Hvilke tilleggstjenester du velger vil være med på å bestemme hvilken kapasitet du trenger på tilkoblingen din.

    For mange vil en relativt enkel pakke være alt man trenger. Husk at en raskere fibertilkobling ikke automatisk betyr raskere internett på WiFi-nettverket hjemme. Dersom ruteren din er treg, eller du har dårlig dekning på deler av WiFi nettverket ditt vil dette gi deg tregt internett, uansett hvor rask fiber-tilkoblingen din er.

    Unngå redusert hastighet

    Selv med superraske fiberkabler som sender data med lysets hastighet er det ikke sikkert du kan nyte så raskt internett som du hadde håpet på. I noen tilfeller vil leverandøren legge en vanlig kobberkabel fra fibernettet til boligen din. Dette betyr dermed at kapasiteten på nettet ditt i første omgang begrenses til maksimumskapasiteten på kobberkabelen.

    Når du velger fiberleverandør bør du sjekke om du faktisk får fiber helt inn i huset ditt, og dermed får nyte godt av den fulle hastigheten til fibernettet. Dersom du får en kobberkabel inn til huset kan det for eksempel ha lite for seg å velge en pakke med høyere hastighet.

    Dersom du opplever tregt internett hjemme kan det også hende at det er utstyret ditt hjemme som er synderen. For å skulle kunne nyte hvor fort fibernettet virkelig er, må du forsikre deg om at utstyret ditt, slik som for eksempel WiFi-ruteren og repeatere du har satt opp støtter hastighetene til fibernettet.

    Du bør også sjekke rekkevidden på WiFi nettverket ditt. Dersom det stedet du bruker internett-tilkoblingen din er et sted i huset der du ikke har god tilkobling til WiFi nettverket ditt kan det føre til sterkt redusert hastighet på tilkoblingen din. Dette problemet kan du selvsagt lett fikse ved flytte deg nærmere ruteren, eller installere repeatere.

    Få tilbud på fiber og bredbånd der du bor:

    Fiberbredbånd Andebu Fiberbredbånd Melsomvik Fiberbredbånd Siljan
    Fiberbredbånd Bamble Fiberbredbånd Midt-Telemark Fiberbredbånd Skien
    Fiberbredbånd Bø Fiberbredbånd Nissedal Fiberbredbånd Stavern
    Fiberbredbånd Drangedal Fiberbredbånd Nome Fiberbredbånd Stokke
    Fiberbredbånd Fyresdal Fiberbredbånd Notodden Fiberbredbånd Tinn
    Fiberbredbånd Færder Fiberbredbånd Porsgrunn Fiberbredbånd Tjøme
    Fiberbredbånd Gullhaug Fiberbredbånd Revetal/Bergsåsen Fiberbredbånd Tokke
    Fiberbredbånd Hjartdal Fiberbredbånd Rjukan Fiberbredbånd Tønsberg
    Fiberbredbånd Holmestrand Fiberbredbånd Sande Fiberbredbånd Ulefoss
    Fiberbredbånd Horten Fiberbredbånd Sandefjord Fiberbredbånd Vear
    Fiberbredbånd Kragerø Fiberbredbånd Seljord Fiberbredbånd Vinje
    Fiberbredbånd Kviteseid Fiberbredbånd Selvik Fiberbredbånd Åsgårdstrand
    Fiberbredbånd Larvik Fiberbredbånd Sem

    Sammenlign tilbud lettere

    Selv om det kan haste med å komme i gang med raskere internett lønner det seg sjelden å hoppe på det første tilbudet du får. Billig fiberbredbånd får du som regel når du setter leverandører opp mot hverandre og lar dem konkurrere.

    Det finnes ofte flere leverandører enn det du først var klar over og det tar fort mye tid og krefter å selv samle inn informasjon om leverandører og tilbud tilgjengelige i Vestfold og Telemark. Nå kan du få dette gjort for deg av fiberdeal.no. I tillegg samler vi inn tilbud om billig fiberbredbånd fra de forskjellige leverandørene for deg, slik at alt du trenger å gjøre er å si ja eller nei.

    FiberDeal.no sine tjenester hjelper deg til å enkelt og greit sammenligne forskjellige tilbud på fiberbredbånd i markedet på kort tid. Tjenesten er lettvint, uforpliktende, og koster deg ingenting å bruke. Fyll ut det enkle skjemaet for å komme i gang, så tar vi oss av resten. Vi kontakter deg når vi finner matchende tilbud fra fiberleverandører i din del av Vestfold og Telemark.

    Få tilbud på fiberbredbånd der du bor i Vestfold og telemark

     

    logo
    Tore - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    26 minutter siden
    logo
    Janne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    15 minutter siden
    logo
    Kristian - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    13 minutter siden
    logo
    Kjell - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    32 minutter siden
    logo
    Benedikte - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    20 minutter siden
    logo
    Hanne - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    33 minutter siden
    logo
    Tonje - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    27 minutter siden
    logo
    Kristin - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    5 minutter siden
    logo
    Elisabeth - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    26 minutter siden
    logo
    Erlend - fikk nettopp et bedre tilbud på Internet
    9 minutter siden